4 vare(r)

pr. side

4 vare(r)

pr. side

Det danske brand: Nué Notes

Mærket Nué Notes startede først med at være en lille kollektion af eksklusive læderprodukter i 2007. Bag kollektionen stod den ene af de to ejere af butikken Nué, Anne-Dorthe Larsen, som nu ville designe læder til kvinder. Den lille kollektion voksede hurtigt grundet stor efterspørgsel og popularitet, og i dag designer Anne-Dothe Larsen tøj og accessories i både læder, uld, bomuld og silke. Hendes vision er at designe tøj til alle typer af kvinder, og hun har et mål om at skabe en perfekt hverdagsgarderobe. Hendes designs er derfor meget forskelligartede og mangfoldige.

Skab en individuel stil med Nué Notes

For Anne-Dorthe Larsen er tøj ikke bare tøj – hun vil gerne, at der sker et miks mellem tøj og personlighed, så tøjet på den måde bliver levende og interessant. Nogle af hendes designs er simple, så man kan mikse det på alle de måder, man vil. De har et sådan look og snit, at de kan passe med meget andet tøj. Nogle af hendes designs er basic-tøj, mens andet er til mere specielle anledninger. Man kan naturligvis kombinere de forskellige modeller og styles, som man vil for at skabe sit eget look, så det passer til den enkelte anledning.

Nué Notes: klassisk design kvalitet

Hos Stylepaste er vi vilde med den æstetiske og vintage stil. Vi gør meget ud af at udvælge de designere, der passer bedst ind i vores stil for at skabe et sammenhængende og stilrent sortiment. Vi vælger produkter med hjertet og vil gerne kunne stå 100 % inde for vores sortiment. Vi er store fans af Nué Notes – den klassiske, æstetiske og stilrene stil passer perfekt ind hos os. Derudover er alle produkterne lavet af kvalitetsmaterialer for at give den bedste komfort og holdbarhed. Fra Nué Notes findes der noget for enhver kvinde, da hendes produkter både er alsidige og iøjnefaldende.

Køb Nué Notes hos Stylepaste

I vores butik i Aarhus og her på vores webshop har vi et udvalg af lækre produkter fra Nué Notes. Med et stykke tøj eller en accessorie herfra er du sikker på at være med på moden. Du får et klassisk, æstetisk og stilrent look, som kan sættes sammen med andre styles for at danne dit eget look. Hos os kan du både købe skjorter, bluser, frakker og kjoler, hvor fællesnævneren for dem alle er det lækre design og den gode kvalitet. Du er naturligvis mere end velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til nogle af vores produkter.

Back to top