1 til 12 ud af 12

pr. side

1 til 12 ud af 12

pr. side

Svenske STAND

STAND blev i 2014 grundlagt af Nellie Kamras som ønskede at udfylde markedets behov for professionelt designet, samt udformet high fashion læder tøj i de lækreste kvaliteter til en tilgængelig pris. Med en familiebaggrund med 35 års erfaring indenfor modeindustrien i læder kom det naturligt for Nellie, at starte hendes eget brand som altid havde været hendes drøm. STAND lancerer kollektioner 2 gange årligt med en PRE samt MAIN kollektion hvoraf størstedelen kan bæres hele året rundt.

Tidløst og moderne æstetik

STAND har indenfor kort tid fået en masse succes nationalt såvel som internationalt og modtog den prestigefyldte award, Guldknappen, efter anden nomination i 2016 af “Damernas Värld”. Dette skyldes blandt andet Nellie’s erfaring samt materialekundskab indenfor læder, pels samt faux fur som er de materialer STAND bl.a. arbejder med. Derudover er uld den nyeste tilføjelse af kvaliteter som STAND benytter sig af - naturligvis enten med læder eller pels detaljer. Du er mere end velkommen til at prøve et af STAND’s designs i vores butik i Aarhus, men de kan naturligvis også bestilles online her på vores website.

STAND’s lækre kvaliteter

STAND at skaber alt fra klassiske, essentielle designs med lækre detaljer til styles med mere kant og attitude. Fra begyndelsen blev Nellie inspireret af de chikke franske kvinder, som formår at klæde sig afslappet men samtidigt cool. Dette bliver kombineret med den rene skandinaviske æstetik. STAND opbyggede bl.a. sin succes grundet den klassiske bikerjakke tendens, men differentierer og specialiserer sig yderligere ved at skabe smukke styles i alle slags afskygninger såsom kjoler, nederdele, bukser, kimono’er og bomberjakker blot for at nævne et par eksempler.

Back to top