Der er ingen produkter der matcher dit valg

Francis Kurkdjian anses for at være en af tidens mest beundrede parfumefabrikanter

Francis blev født i Paris i 1969. Som 13-årig besluttede han sig for at gøre karriere inden for parfumeri. I 1990 tog Kurkdjian til Versailles for at studere på France Institut Supérieur international du parfum, de la cosmétique et de ’Aromatique Amimentaire (isipca). Som 26-årig høstede han stor anerkendelse og berømmelse for at udvikle en af verdens bedst sælgende parfumer, ”Le Male” for Jean Paul Gaultier. Siden da har han udviklet og designet dufte for store modehuse som Burberry og Nina Ricci. I 2009 grundlagde han og businesspartneren, Marc Chaya, parfumebrandet Maison Francis Kurkdjian, tæt på Place Vendôme i Paris. Samme år præsenterede de 7 unikke dufte, alle gennemsyret af Kurkdjians værdier; dufte skal udvikles med stor omhu, perfektionisme og nysgerrighed for mennesker og materialer. I dag har Kurkdjians navn fået sin velfortjente plads blandt den ultimative luksus inden for parfumeri.

Online forhandler af Francis Kurkdjian til kvinder & mænd

Som stolte forhandlere af Francis Kurkdjian håber vi at kunne inspirere dig til mødet med det fantastiske og ekslusive duftunivers.

”Being a perfumer is a bit like being a magician, it's about realising your vision of someone else's emotions.” – Francis Kurkdjian, 2006

Back to top