1 vare(r)

pr. side

1 vare(r)

pr. side

Italienske Arflex

Arflex er et italiensk brand, som laver og sælger moderne kvalitetsmøbler. Idéen til firmaet opstod i 1947 da en række unge teknikere, Aldo Bai, Pio Reggiani og Carlo Barassi, samt arkitekten, Marco Zanuso, begyndte at eksperimentere med brugen af skumgummi og elastikbånd til at lave møbler med. Som arkitekt så Marco Zunaso potentiale i idéerne, og han blev endda en af de første arkitekter på den tid, som anvendte nye materialer og nye teknologier. Først i 1951 blev Arflex offentliggjort, efter de havde eksperimenteret med produktionen i to år. Firmaet fik stor opmærksomhed, fordi man ikke før havde set disse eksperimenterende og teknologiske måder at lave møbler på.

Innovative møbler fra Arflex

Arflex blev altså producent for møbler, som arkitekter og designere tegnede. I 50’erne producerede de mange innovative bilsæder, og lidt senere begyndte de på møbler som stole og sofaer. Mellem 1955 og 1960 blev brandet udbredt på det internationale marked, og de fik flere og flere designere og arkitekter under sig. De havde en fortsat udvikling og fik en større produktion i takt med, at de blev særdeles populære og efterspurgte. De havde stadig en interesse i at være originale og anderledes, og de havde en passion for at udvikle møbler med nye materialer og nye teknologier.

Progressive designere hos Arflex

Arflex er stadig et anerkendt firma, og de har vundet en lang række priser, hvilket siger noget om deres spændende design. Hos Stylepaste har vi også en passion for progressive designs, og vi er vilde med møbler, der både er klassiske, men også anderledes og iøjnefaldende. Vi vælger vores produkter med omhu, og vi er stolte af at have dette design i vores sortiment. De komplimenterer vores stil helt perfekt, og deres innovative produkter fanger vores opmærksomhed. Fra Arflex får du både et spændende design, men også en enestående kvalitet.

Møbler med kvalitet og stil

Hos Stylepaste har vi møbler fra Arflex i vores sortiment. Bag firmaet er en række forskellige designere og arkitekter, hvilket sikrer, at de har en masse spændende møbler med forskellige designs og look. Hvis du vil havet et møbel af anderledes materialer, som har et nytænkende design samt en lækker kvalitet, så er Arflex helt sikkert noget for dig. Hvis du vil se nærmere på vores møbler, er du mere end velkommen i vores butik med møbler og home accessories i Aarhus. Kontakt os endelig, hvis du har spørgsmål til produkter i vores sortiment.

Back to top