Der er ingen produkter der matcher dit valg

Eero Saarinen/Knoll

Eero Saarinen (1910-1961) stammer fra Finland og er uddannet arkitekt. Det er ikke så mærkeligt, at han blev uddannet inden for de kreative fag, da hans forældre var de verdensberømte Eliel Saarinen og Loja Saarinen – hhv. uddannet arkitekt og kunstner. Han voksede altså op med kunst og design omkring sig og hjalp sågar også sin far med at designe møbler i sine teenageår. Failien flyttede til USA, da Eero Saarinen var 13 år, og han fik gennem årene en interesse for anderledes materialer. Han lavede forskellige projekter gennem årene – han designede fx møbler til konferencerummet i Det Hvide Hus.

Nytænkende former fra Eero Saarinen

Fra 1940’erne og de næste 15 år designede han mange af de Knoll-producerede møbler. Hans designs var meget skulpturelle, og han brugte meget tid på at lave de helt perfekte linjer og kurver for at danne de bedste proportioner. På hans tid var han en af de mest anerkendte modernister inden for design – han udfordrede hele tiden materialerne, pressede dem til det yderste og dannede organiske, buede former, man ikke før havde set på den tid. Eero Saarinen var altså en inspirerende og nytænkende designer, som var anerkendt i sin egen tid, men også stadig i vores tid.

Klassiske møbler fra Eero Saarinen/Knoll

Hos Stylepaste har vi en forkærlighed for det enkle og stilrene design. Vi udvælger vores produkter med omtanke, da vil gerne vil skabe et ensartet og klassisk look. Møbler fra Eero Saarinen passer helt perfekt ind i vores stil, og vi er helt vilde med de buede former på hans designs. Hans møbler er produceret af Knoll, hvilket sikrer god kvalitet og godt håndværk. Nogle af de mest populære modeller fra Eero Saarinen/Knoll er et lille bord med marmor-bordplade samt en behagelig stol – disse møbler findes naturligvis i vores sortiment.

Køb Eero Saarinen hos Stylepaste

Hvis du vil se nærmere på de smukke møbler fra Eero Saarinen, er du velkommen i vores butik med møbler og home accessories i Aarhus. Med et møbel fra dette design er du garanteret et stilsikkert produkt, som aldrig går af mode. På grund af det tisløse og klassiske look vil vi våge at påstå, at man ikke bliver træt af et møbel herfra. Hans møbler er både smukke, yndefulde og elegante, og de fuldender enhver stue, kontor eller lobby. Kontakt os endelig, hvis du har spørgsmål til nogle af vores produkter.

Back to top