Der er ingen produkter der matcher dit valg

Arkitekten Egon Eiermann

Egon Eiermann (1904-1970) er en af Tysklands mest anerkendte arkitekter. Gennem årene har han lavet lidt af hvert; han har bl.a. haft et arkitekt-bureau sammen med en anden, undervist som lektor og været medstifter af det tyske Design Council. Han havde fokus på arkitekturen, men har også designet møbler samt arbejdet som scenograf for film og teatre. De mest kendte bygningsværker, han har tegnet, er Den Tyske Ambassade i Washington samt Kaiser Wilhelm Memorial-kirken i Berlin. Han tegnede ikke særlig mange møbler, men de, han gjorde, er stadig den dag i dag yderst moderne.

Enkle designs fra Egon Eiermann

Her hos Stylepaste har vi et udvalg af Egon Eiermanns møbeldesigns. Selvom han tegnede møblerne tilbage i midten af det 20. århundrede, ses de stadig i dag som ikoniske og klassiske møbler. De fleste modeller tegnede Egon Eiermann i efterkrigstidens modernisme, hvilket også kommer til udtryk i de enkle linjer. Både hans arkitektur og møbeldesigns er kendetegnet for at være enkelt med en stram geometri. Nogle af hans mest populære møbler er en klassisk kontorstol og en elegant spisebordsstol, som den dag i dag også passer ind i ethvert kontor eller enhver spisestue eller køkken.

Tidsløse stole og klassisk skrivebord

Udover den anerkendte kontorstol og spisebordsstol, er hans skrivebord også stadig efterspurgt. Egon Eiermann designede nemlig et skrivebord kaldet Stuttgard, som han brugte på sit eget kontor. Dette bord blev hurtigt populært hos hans elever på det college, han underviste, og det blev senere fast inventar på deres kollegieværelser. I dag produceres Stuttgard-skrivebordet stadig efter de oprindelige streger, og du finder det naturligvis i vores sortiment. Både stolene og skrivebordet har et tidsløst og klassisk design, så man aldrig bliver træt af det. hos Stylepaste er vi overbeviste om, at det aldrig går af mode.

Få en unik stil med Egon Eiermann

Hos Stylepaste har vi en forkærlighed for det vintage look, som samtidig har et nutidigt og stilrent udseende. Vi udvælger vores produkter med omhu for at skabe en sammenhængende stil i vores sortiment. Disse møbler fra Egon Eiermann passer perfekt ind i vores stil, og vi er stolte af at have hans produkter hos os. Hvis du vil se eller høre mere om Egon Eiermanns designs, er du velkommen i vores butik med møbler og home accessories i Aarhus. Her står vi altid klar til at svare på spørgsmål om vores produkter.

Back to top