Der er ingen produkter der matcher dit valg

Hay sætter dansk design af boligartikler på verdenskortet

Hay hører uden tvivl til blandt de største danske succeser inden for design af boligartikler i dette årtusind. Siden etableringen i 2002 har ambitionen været at bringe 1960’ernes storhedstid for dansk møbeldesign til live igen, og Hay har med sine møbler, gulvtæpper, glas og udstyr til opbevaring og køkken bevist, at det kan lade sig gøre.

På den baggrund har også udlandet fået øjnene op for Hay, der har egne butikker i Norge, Tyskland, Holland, Belgien og Storbritannien, mens forhandlere rundt omkring i verden sørger for at gøre Hay til et fuldgodt internationalt brand, der kan konkurrere med verdens førende inden for boligartikler og udstyr til køkkener.

Hay finder inspiration i mode og arkitektur, og designerne er både unge talenter og mere garvede og etablerede designere fra både ind- og udland. Uanset om du kigger på tæpper, glas eller boligartikler fra Hay, vil du fornemme, at brandet både evner at være nyskabende og eksperimenterende, samtidig med at håndværket lever op til alle krav om kvalitet.

Online forhandler af Hay på dansk webshop

Stylepaste forhandler et stort udvalg af boligartikler som tæpper og glas fra Hay i butikken i Aarhus og online på vores webshop stylepaste.com. Vi har en ægte forkærlighed for det vintage look, som det danske mærke mestrer at gøre nutidigt, let og iøjnefaldende stilrent. Selv om dele af inspirationen er hentet fra 1960’erne, bliver det aldrig tungt og gammeldags. Det er vintage på den bedste måde.

Til formålet er de danske møbelskabere foregangsmænd, når det kommer til brugen af nye materialer og moderne teknologi. Det viser sig i nogle originale, kreative påfund. Kollektionen fra Hay består af boligartikler som skåle, kander, karafler, drikkeglas, kopper og tallerkner i porcelæn og glas samt skærebrætter i træ, som vil sætte et moderne præg på ethvert køkken. Derudover byder Hay på spejle, notesbøger, sakse, opbevaring til skriveudstyr og arbejdsredskaber til kontoret.

I 2011 lancerede Hay kollektionen ’Market’, som er tydeligt inspireret af markedspladser verden over. Stylepaste forhandler eksempelvis tæpper, kurve og bærenet fra den farverige kollektion, som skiller sig flot ud fra den til tider steriliserede skandinaviske designtradition. Det er vores ambition at være en af de foretrukne forhandlere af Hay online på vores webshop, men også i butikken i Studsgade. Det er nemlig et produkt, vi kan stå 100 procent inde for, ligesom det passer perfekt ind i vores syn på boligartikler, udstyr til køkken og opbevaring.

Back to top