Der er ingen produkter der matcher dit valg

R. &E. Bouroullec/Flos

Bag mærket R. & E. Bouroullec står de franske brødre Ronan og Erwan Bouroullec, som hhv. er født i 1971 og 1976. De har begge studeret kunst i Frankrig, og da Ronan afsluttede sit studie, begyndte han umiddelbart efter at designe selv. Erwan studerede stadig, men han assisterede samtidig sin bror. I 1999 besluttede de at lave deres eget design og har nu deres eget designstudie i Paris. De har både designet små, spændende brugsting, men også større arkitektoniske værker. Af forskellige designs kan nævnes kontormøbler, smykker, tallerkner og boligtilbehør, og derudover har de en forkærlighed for at designe og organisere indvendige rum.

Populære lamper fra R. &E. Bouroullec/Flos

R. & E. Bouroullec er et anerkendt designmærke, og det kommer også til udtryk i de utal af designpriser, de har vundet gennem årene. Et af deres mest populære projekter er samarbejdet med producenten Flos. Hertil har de designet moderne og anderledes lamper. I denne serie af R. & E. Bouroullec/Flos fås bl.a. lampen kaldet Aim. Denne lampe er udviklet med tanken om at skabe en lampe, som kan indstilles til at opfylde alle behov for belysning. Lampen har lange ledningerne, så den kan justeres til at lyse i den retning, man ønsker.

Bouroullecs minimalistiske design

Hos Stylepaste er vi vilde med lamperne herfra. Vi udvælger altid vores produkter med omhu for at skabe et ensartet sortiment med samme klassiske og stilrene look. Dette design falder godt ind i vores stil, da der er noget enkelt og iøjnefaldende over det. Ronan og Erwan Bouroullec formår at skabe et minimalistisk udtryk i deres lamper, og de har alle et smukt og unikt design. Derudover bryder de med det gængse, og de udvikler særdeles nutidige og moderne produkter, som tiltrækker opmærksomhed.

R. &E. Bouroullec/Flos hos Stylepaste

En anden efterspurgt lampe er Piani, som er en flot bordlampe. Den har et asymmetrisk, men samtidig et klassisk design, som giver den et elegant look. En sådan lampe kan både bruges i stuen, i kontoret eller i entreen – den passer ind alle steder. Hvis du er ligeså vild med dette design som os, er du mere end velkommen til at komme forbi vores butik med møbler og home accessories i Aarhus. Her kan du tage et nærmere kig på lamperne fra R. &E. Bouroullec/Flos. De kan naturligvis også bestilles online her på vores website. Kontakt os endelig, hvis du har spørgsmål til nogle af vores produkter.

Back to top