Der er ingen produkter der matcher dit valg

Sebastian Herkner/ClassiCon

Sebastian Herkner står bag en række møbeldesigns – bl.a. de populære Bell Tables som du finder her på vores side. Tyske Sebastian Herkner blev født i 1981 og er uddannet i produktdesign fra Offenbach Universitet for kunst og design. Allerede under sin studietid havde han interesse i at designe møbler, hvor han kombinerede ny teknologi med traditionelt håndværk. Han ville nemlig gerne sætte fokus på skønheder i de forskellige materialer og fremhæve de små detaljer. Derudover fik han praktikplads ved designeren Stella McCartney i London, hvor han fik endnu mere smag for forskellige farver, materialer og teksturer.

Prisvindende Sebastian Herkner

I 2006 startede han sin egen tegnestue i Offenbach am Main, hvor han siden har designet for forskellige producenter samt lavet indretningsprojekter for museer og udstillinger. Sebastian Herkner er en anerkendt designer, og han har vundet flere priser for sine spændende og nytænkende designs. Et af hans mest populære designs er sit Bell Table, som har vundet en ”Red Dot Design Award”. Dette design er derudover hans første, som er produceret af ClassiCon. Hos Stylepaste har vi et udvalg af hans populære Bell Tables, som har et anderledes design, hvilket vi er helt vilde med.

Det smukke Bell Table

Bell Table fra Sebastian Herkner/ClassiCon har en top af messing og en skulpturel bund af glas i en let farve. Glasbunden er mundblæst på traditionel vis i en træstøbeform, hvilket giver hvert bord sin unikke charme med små, fine bobler i glasset. Pladen på bordet er i krystalglas og har en tydelig messing-ramme rundt om sig. Hele udformningen af bordet med en buet silhuet og messing på toppen får tankerne ledt hen på en klokke – deraf navnet Bell Table. Bordet er utrolig elegant og harmonisk, og Sebastian Herkner formår at få skønheden frem i både messingen og det farvede glas, hvilket giver en smuk enhed.

Nutidigt design fra Sebastian Herkner/ClassiCon

Hos Stylepate er vi utroligt glade for designs fra Sebastian Herkner/ClassiCon. Hans produkter passer perfekt ind i vores stil, som er præget af både stilrene klassikere, men også iøjnefaldende, nutidige designs. Du er mere end velkommen til at komme forbi vores butik i Aarhus med møbler og home accessories, hvis du vil have et nærmere kig på de forskellige produkter fra Sebastian Herkner. Et Bell Table herfra passer ind de fleste steder, det har et meget nutidigt og interessant design, som skiller sig ud fra mængden. Kontakt os endelig, hvis du har spørgsmål til nogle af vores produkter.

Back to top