1 til 11 ud af 11

pr. side

1 til 11 ud af 11

pr. side

Tom Dixon udfordrer konventionerne for design af borde og lamper

Tom Dixon har med chefdesigner David Begg i spidsen slået sit navn fast som en af nutidens helt store møbeldesignere. Brandet blev etableret i 2002 og er allerede udbredt i det meste af verden. Tom Dixons kollektion af møbler består af borde og lamper – herunder bordlamper, gulvlamper og pendellamper. Fælles for alle møblerne er det kliniske look, de rene linjer og rå detaljer, der bliver krydret med inspiration fra bl.a. Indien. Flere af lamperne er håndbanket, og ingen af elementerne efterlader tvivl om, at der er tale om eksklusivitet fra Londons øverste hylder.

Møblerne – både borde og lamper – fra Tom Dixon kommer i brandets signaturmateriale, messing, som giver et iøjnefaldende børstet udtryk, og som bryder med konventionerne ved at blande det fine og elegante med det hårde og rå. Nuancerne er velvalgte og originale med et mix af sort, krom, børstet messing og bronze.

Stylepaste forhandler Tom Dixon i Aarhus og online

Stylepaste er en af få forhandlere af møbler fra Tom Dixon i Danmark, og du kan både købe borde og lamper i butikken og i vores online shop stylepaste.com. Vi er stolte over at kunne samarbejde med et brand, der er så bevidst om kvalitet, udtryk og design.

Tom Dixon samarbejde med store brands som Adidas og det verdenskendte stormagasin Harrods i London, ligesom brandet har fået til opgave at indrette hotelværelser, bar, lobby og restaurant for en del af Morgans Hotel Group i London.

Back to top