Der er ingen produkter der matcher dit valg

Warren Platner/Knoll

Warren Platner-kollektionen fra Knoll er tegnet af arkitekten Warren Platner. Platner (1919-2006) var en anerkendt arkitekt, som blev færdiguddannet i 1941 på Cornell Universitet i USA. Han er i den grad et ikon inden for møbeldesign og er særligt kendt for sin møbelserie fra 1960’erne, som ses her på vores side. Udover denne møbelserie er han også kendt for at have designet Georg Jensen Design Center samt vinduerne til restauranten i World Trade Center, som jo desværre ikke eksisterer mere. Han blev dog kendt over hele verden grundet sin spændende Platner-kollektion for designvirksomheden Knoll.

Dekorative stole fra Warren Platner

I løbet af 1960’erne blev modernismen dramatisk og udtryksfuld. Warren Platner ville derfor designe møbler, som var mere yndefulde, blide og dekorative med inspiration fra arkitekturen under Louis XV’s tid i 1700-tallet i Frankrig. Med dette i tankerne designede han stole og borde, som havde skulpturelle nikkel-belagte stålstænger under sig. Dette design blev yderst populært, og det har været i konstant produktion lige siden. Hans møbler kendetegnes ved de specielle og dekorative nikkel-stænger, som giver møblerne et særpræget og harmonisk udseende. De giver møblerne et mere blødt og interessant look, som passer ind i de fleste rum.

Warren Platner/Knoll hos Stylespaste

Hos Stylepaste går vi meget op i at vælge vores produkter med omhu. Vi har en meget klassisk, stilren og æstetisk stil, og derfor vælger vi designere, som passer godt ind i det. Vi bliver ofte inspireret af 60’erne, og vi har en forkærlighed for det vintage look, som samtidig har et mere nutidigt udseende. I vores butik i Aarhus med møbler og home accessories kan du se vores udvalg af Warren Platner-møbler. Det er altid dejligt at se møbler i virkeligheden – så kan man bedre forestille sig, om de ville passe godt ind i sit eget hjem.

Altid stilsikker med Warren Platner-møbler

Hvis du besøger vores butik i Aarhus med møbler og home accessories, kan du også blive inspireret af alle vores andre produkter inden for genren. Du kan selvfølgelig også bestille din nye stol eller bord fra Warren Platner/Knoll online her på vores website. Med et møbel fra Warren Platner/Knoll-kollektionen falder du aldrig uden for moden. Den har været moderne siden 1960’erne, og det er stadig en stilsikker og klassisk model at have i hjemmet, på kontoret eller i lobbyen. Hvis du har spørgsmål til nogle af vores produkter, er du naturligvis velkommen til at kontakte os eller komme forbi butikken i Aarhus.

Back to top