Der er ingen produkter der matcher dit valg

Hans J. Wegner/PP Møbler

Bag denne kollektion står danskeren Hans J. Wegner (1914-2007), som er en af Danmarks mest kendte møbeldesignere. Han blev først uddannet snedker, hvorefter han studerede på Kunsthåndværkerskolen i nogle år. Gennem årene har han arbejdet selvstændigt som arkitekt, undervist ved Kunsthåndværkerskolen Møbelskole og designet møbler for forskellige virksomheder. Wegner har været meget produktiv med at designe, da det er blevet til næsten 1000 forskellige modeller. Inden for næsten alle møbeltyper har han lavet en model, men han er dog mest kendt for sine dekorative stole. Alle hans stole har det gode håndværk og god komfort. som fællesnævner.

Samarbejde med PP Møbler

Hans J. Wegners favoritmateriale til sine møbler har altid været træ – og helst kun én type træ i samme møbel. Da han levede besøgte han tit PP Møblers værksted, og mange af hans prototyper blev udviklet her i 60’erne. I dag står PP Møbler for produktionen af de fleste af hans møbler – især stolene, fordi de er håndværksmæssige komplekse at fremstille. Selvom møblerne er designet for en del år siden, er de dog stadig yderst moderne. De har nemlig et tidsløst og enkelt design, og han designede bl.a. møblerne, som står i Aarhus Rådhus.

Tidsløst og klassisk design fra Wegner

En grund til, at især stolene fra Wegner/PP Møbler stadig er moderne, er, at de har et klassisk og stilrent look. De er både enkle og smukke, og så sidder man utroligt behageligt deri på grund af den gode kvalitet. Nogle af de populære modeller er Netstolen, Cirkelstolen og Flaglinestolen, som alle fås hos Stylepaste. Hos Stylepaste er vi omhyggelige med at vælge vores produkter, så de passer godt ind i vores stil. Vi har en forkærlighed til det vintage look, som både er klassisk og stilrent – her passer Wegner/PP Møblers design perfekt ind.

Smukke stole fra Hans J. Wegner/PP Møbler

Hvis du vil have et nærmere kig på stolene fra Hans J. Wegner/PP Møbler, så er du velkommen i vores butik i Aarhus med møbler og home accessories. Om det er til stuen, kontoret eller lobbyen, så passer en stol fra Wegner ind i ethvert rum. Det tidsløse look gør, at man aldrig bliver træt af den. Derudover har mange af hans modeller et anderledes, spændende og smukt design, som tiltrækker positiv opmærksomhed. Kontakt os endelig, hvis du har spørgsmål til nogle af vores produkter – vi står altid klar til at hjælpe.

Back to top