Der er ingen produkter der matcher dit valg

Det franske brand A.P.C.

A.P.C. er et fransk mærke, som blev grundlagt af Jean Touitou i 1987 A.P.C. står for Atelier de Production et de Création, som betyder noget i stil med ’værksted for produktion og kreation’. På det tidspunkt herskede en prangende og overdådig stil i Paris, hvilket Jean Touitou ikke syntes om. Han startede derfor med at designe tøj, som ikke overskyggede personligheden – det skulle være smukt og stilrent. Brandet bliver ofte beskrevet som Parisian cool med elegante og stilrene designs. Her hos Stylepaste kan du både shoppe A.P.C. i vores webshop samt i vores butik i Aarhus med møbler og home accessories.

Smukke plaider og puder

Siden brandets opstart i 1987 har de haft en stigende udvikling, og i dag kan du shoppe i en af deres 63 butikker i 10 forskellige lande. I 2010 fandt Jean Touitou på at genbruge resterne fra overskydende materialer og anvende dem til tæpper og puder. Han fik designeren Jessica Ogden til at forme dem. Hun anses nemlig for at være ekspert inden for quilt/patchwork – eller kludetæpper på godt dansk. Touitou fik sin inspiration til plaiderne og puderne fra sin barndom. Hans mor beskæftigede sig nemlig med håndlavet patchwork og mønstre.

Unikke quilts fra A.P.C.

A.P.C. samarbejdede altså med Jessica Ogden om at producere disse eksklusive og sæsonprægede puder og tæpper, som med deres patchwork er blevet en stor signatur for A.P.C. Bag plaiderne og puderne gemmer sig identitet og historie fra Jean Touitou, hvilket ses i deres smukke og unikke design. De er alle håndsyet, og de er utrolig dekorative i en sofa eller på sengen. Hos Stylepaste har vi et udvalg af de elegante quilts. De har alle forskellige farver og mønstre, så du kan finde det, der passer bedst ind i dit soveværelse eller stue.

Køb A.P.C hos Stylepaste

Hos Stylepaste har vi en forkærlighed for iøjnefaldende designs, som gerne har et vintage look med et nutidigt strejf. Disse puder og tæpper fra A.P.C passer perfekt ind i vores stil, og vi er stolte af at have dem i vores sortiment. En pude eller et sengetæppe sætter prikken over i’et i enhver stue eller soveværelse, og man bliver aldrig træt af deres smukke design. Hvis du vil se nærmere på A.P.C.’s patchwork, er du velkommen til at komme ind i vores butik i Aarhus med møbler og home accessories. Du må også altid kontakte os, hvis du har spørgsmål til nogle af vores produkter.

Back to top