Der er ingen produkter der matcher dit valg

Micheaël Verheyden – eminent i sin enkelthed

Den belgiske designer Micheael Verheyden er kendt for sine dragende smukke og gennemførte design objekter. Han har en uforlignelig evne til at skabe enkelt design med minimalistiske former, der samtidig besidder en legende livlighed fra de smukke materialer som marmor, læder og ruskind.

Hver artikel bliver designet af Michael i hans hjem og designstudio i Genk, hvor han sammen med sin kone, Saartje, driver brandet Micheël Verheyden. Ifølge Verheyden selv, er han utrolig kræsen og pertentlig, hvilket ses i hans design, der emmer af perfektion og kvalitet, uden kompromiser.

Læder bokse og marmor fade online hos Stylepaste.com

Vi lægger et stort arbejde i at finde de mest sjælfulde produkter og absolut dygtigste designere inden for deres område, og vi er stolte over at være blandt den eksklusive skare som forhandler af Michaël Verheydens fascinerende værker.

 

På vores hjemmeside finder du et lille udpluk af Verheydens smukke designs. Skulle du få chancen burde du afgjort tage et smut forbi vores butik og Aarhus og opleve resten af hans sublime marmor vaser og fade og skåle.

Back to top