Der er ingen produkter der matcher dit valg

Tom Dixon lysestager, duftlys og lyseholdere sætter nye standarder for boligtilbehør

Tom Dixon har siden etableringen i London i 2002 skabt sig et navn og en stil, der trækker rødderne fra den engelske kulturarv direkte ind i nutidens mest innovative og originale designs af home accessories med et råt design uden overflødige detaljer.

Med messing og kobber som primære materialer kreerer Tom Dixon lysestager, duftlys, lyseholdere, tekander, fade og andre boligartikler og unikke designobjekter til selv de mest kræsne forbrugere med sans for indretning.

Tom Dixon begyndte oprindeligt at designe boligtilbehør til hoteller, virksomheder og restauranter, primært i plastic. Og brandet fik stor opmærksomhed, da det i 2006 designede 1000 stole, som blev delt ud på Trafalgar Square i London.

Køb Tom Dixon i Aarhus eller online hos Stylepaste

Først i 2012 begyndte Tom Dixon at ligne det, vi kender i dag. De stilrene duftlys med tryk i messing og kobber, de slanke og elegante lysestager eller lyseholderen ’Etch’ med træmønster, som efterhånden er blev en ny, moderne klassiker. I Danmark godt hjulpet af, at lyseholderen stod på bordet i Go’ Morgen Danmark på TV 2.

Stylepaste forhandler Tom Dixon home accessories i Aarhus og på vores online shop stylepaste.com. Vi forstår godt, hvorfor Adidas og det verdensberømte stormagasin Harrods i London har ønsket at samarbejde med Tom Dixon. Det er nemlig boligartikler i allerhøjeste kvalitet og med et uimodståeligt design, som må gå lige i hjertet på enhver indretningsarkitekt.

Back to top