Der er ingen produkter der matcher dit valg

Tøj til den lille kvindekrop

Det stilrene, franske brand Carven opstod helt tilbage i 1945, hvor det blev grundlagt af den nu afdøde Carmen de Tomasso – bedre kendt som Marie-Louise ’Carven’. Hun blev født i 1909, og hendes motivation til at designe tøj opstod, fordi hun havde svært ved at finde tøj til sin egen højde på1,5 meter. Hendes mor havde altid fortalt hende, at hun aldrig ville blive elegant med den højde – dette motiverede hende måske endnu mere. Carvens tidligere uddannelse i indretning og arkitektur betød, at hun havde øje for proportioner og design. Hun begyndte at designe enkle, forlængende og slanke design, som netop tog hensyn til en lille figur.

Carven har designs til enhver kvinde

Carven fik sin inspiration til sine designs fra rejser og kunstneriske motiver. Derudover havde hun mange innovative tanker om måden at bære tøj på. Hun blev også hurtigt optaget af den moderne haute couture-stil, som herskede i Paris på den tid. Hendes tøj blev både brugt af tidens største stjerner og skuespillerinder, men hun designede også glamourøse uniformer til stewardesser. Derudover blev hun i 70’erne bestilt til at designe kjoler til de kvindelige parkeringsvagter. Dette siger noget om, at hendes designs var – og stadig er – mangfoldige og tilgængelige, og at enhver satte pris på de simple og smukke designs.

Enkel, stilren og feminin

Carven gik bort i 2015, men hendes brand lever stadig i bedste velgående. Mærket blev overtaget af designeren Guillaume Henry i 2009, som har haft succes med at videreføre brandet. De feminine styles har stadig enkle linjer og silhuetter, som udstråler ubesvær og en særdeles lethed. Selvom tøjet oprindeligt blev designet til den lille kvindekrop, kan det naturligvis bruges af mange kropstyper. Med et stykke tøj fra Carven er du garanteret den nyeste mode direkte fra Paris.

Eksklusivt tøj fra Carven-styles

Hos Stylepaste har vi et bredt udvalg af forskellige styles fra Carven. Vi har både frakker, bluser, kjoler, skjorter, sko og meget mere. Dette brand sikrer dig både et stykke godt håndværk, som er lavet af de bedste materialer på markedet. Derudover er disse parisiske styles altid spændende, nytænkende og højest moderne. De slanke designs og enkle linjer får en kvinde til at føle sig særlig feminin og attraktiv, og derudover er de behagelige at have på grundet den lækre kvalitet. Du er mere end velkommen til at kontakte os eller kigge forbi vores butik i Aarhus, hvis du har nogle spørgsmål til vores styles.

Back to top