Der er ingen produkter der matcher dit valg

Velkommen til yab studio

yab studio, der før hed pønt, er et dansk smykkemærke. Bag brandet finder du designer Lone Kejser, som har studie i indre København. Blandt hendes designs finder du de populære konceptsmykker A PAIR© & ODD PAIR©. Hendes smykker er siden 2010 blevet solgt over hele verden og sælges kun fra udvalgte butikker i Danmark, Sverige, Norge, Tyskland og Storbritannien. Alle designs er skabt i ædle metaller tilsat diamanter og forskellige farvede sten. Lone designer smykkerne ud fra tanken om at - 'less is more'. yab studio er desuden medlem af ædelmetalkontrollen, hvilket er din garanti for at alle smykker er lavet af ædle metaller. Alle dele er stemplede.

Forretningsfilosofi

Gensidig respekt i alle aspekter er den eneste måde at opretholde en god energi mellem mennesker og skabe et langt solidt samarbejde - 'What goes around comes around'.

Godt at vide

Alle sølvsmykker er fremstillet af 925 sølv med mindre andet er angivet. Alt belægning på sølvsmykker er af 18K guld, sort rhodium eller rent sølv. Alt belægning er fremstillet af ædle metaller. Alle artikler beskrevet som 18K guld er lavet af massivt guld 18K/750. De sten der anvendes til 18K smykker er en blanding af ædelstene.

Om belagte smykker

Smykkerne bliver belagt for at opnå en bestem farve/udseende. Dette gøres normalt med rent sølv, guld, sort rhodium, ruthenium eller oxid. Bemærk at belægningen vil aftage gradvist over tid uanset belægning. Tab af belægning, slid og ælde er ikke produktfejl, men en naturlig proces. Alt sølv falmer naturligt på grund af en kemisk reaktion, når det udsættes for oxygen i luften. Smykker holder længe, selvom det hele afhænger af hvordan de er blevet behandlet især belagte smykker, så behandl dine smykker som du ville behandle ethvert andet stykke i din garderobe, så vil det holde længere.

Back to top