Der er ingen produkter der matcher dit valg

Klassisk og stilren - A.P.C.

A.P.C. er et fransk brand, som blev grundlagt af Jean Touitou i 1987. A.P.C. står for Atelier de Production et de Création, som betyder ’værksted for produktion og kreation’. Jean Touitou fik idéen til at lave sit eget mærke, som reaktion på den prangende og overdådige stil, der var i Paris på det tidspunkt. Hans holdning var at tøj ikke skal overskygge personligheden, hvilket var hans motivation til at designe smukke og stilrene styles. Brandet bliver ofte beskrevet som Parisian cool med elegante og stilrene designs. Her hos Stylepaste kan du både shoppe A.P.C. i vores webshop samt i vores butik i Aarhus C.

Opnå en minimalistisk stil med A.P.C.

Siden brandets opstart i 1987 har de haft en stigende udvikling, og i dag kan du shoppe i deres 63 butikker i 10 forskellige lande. De lækre styles har et meget minimalistisk udtryk med rene linjer og enkle mønstre. Det betyder, at man kan bruge de forskellige modeller til mange anledninger – både hverdag og fest. Hos Stylespaste har vi et bredt udvalg af skjorter, frakker, bluser og bukser, så du kan sammensætte dit helt eget look. De fleste styles har en pasform, der passer perfekt til kvindekroppen, da Jean Touitou ikke var fan af løstsiddende tøj.

A.P.C. har god kvalitet og et enkelt design

Hvis du er kvinde, som både søger kvalitet og stilrent design, så vil du helt sikkert blive vild med A.P.C.’s styles. Ofte hænger kvalitet, holdbarhed og komfort sammen, og derfor kan vi også stærkt anbefale tøj fra A.P.C. Deres styles er lavet af kvalitetsmaterialer, hvilket gør dem behagelige at have på. Derudover er det enkle modeller, som kan bruges til de fleste anledninger. Mange kvinder hellere have én kvalitetsbluse i lækre materialer, som holder i lang tid, end syv billige bluser som har kort holdbarhed. Hvis du er én af disse kvinder, der ønsker kvalitet, er A.P.C. et rigtigt godt valg.

Konstant moderne med A.P.C. - styles

Hos Stylepaste udvælger vi vores produkter med omhu for at skabe et udvalg af stilrene og klassiske modeller. Vi er især begejstrede for vintage looks, som både er nutidigt og iøjnefaldende. Trends kommer og går, men hos A.P.C. har de et elegant og klassisk design, som formår at være konstant moderne og inspirerende. Hvis det lyder som noget for dig, foreslår vi dig at kigge forbi vores butik i Aarhus C eller shoppe online her. Du er selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til nogle af vores produkter.

A.P.C. Jakker | A.P.C. Tasker | A.P.C. Bukser & Jeans | A.P.C. Accessories

Back to top