Der er ingen produkter der matcher dit valg

Acne Studios. Classic casual. Stylish streetwear.

I 1996 var Johnny Johansson med til at starte ’Ambition to Create Novel Expressions’, bedre kendt som Acne. Navnet er ganske vist et akronym, men valgt med omhu. Johansson var nemlig begejstret for idéen om at ’omvende et belastet ord’ og gøre det cool – lege med vores perception. Folkene bag Acne havde store ambitioner.
De producerede 100 par jeans, gav dem til Stockholms ’kreative’ og kunne snart se deres navn i Vogue Paris. I dag er de en respekteret frontløber, der hører til i den absolutte top. Den officielle titel for det svenske designerbrand er blevet til Acne Studios, lysten og idealismen om at lege med det gængse og vende det hele lidt på hovedet, har aldrig forladt brandets sjæl. Acne Studios er blevet brandet, der får modsætninger til at mødes og deres rene og kantede udtryk er blevet deres signatur. De er feminine og rå, minimalistiske og farverige, strømlinede og personlige.Acne Studios er kendt for kvalitet. Johansson forklarer, at brandet er bygget op omkring deres produkter – hvor kvalitet prioriteres lige så højt som design. Brandet lancerer fire kollektioner årligt, der både indeholder tøj, accessoirers og sko. Shop Acne Studios hos Stylepaste, hvor du finder et bredt udvalg af de nyeste og mest populære styles. Sko, støvler, jakker og meget mere til markedest bedste priser. Shop Acne Studios i dag og få det leveret i morgen, med vores dag til dag levering. 

Online forhandler af Acne Studios til kvinder

Som stolt forhandler har vi fulgt brandets rejse og deres imponerende indtræden i modebranchen. Vi har kurateret et spændende sortiment, hvor vi har gjort plads til både klassisk og kantet. Du finder de klassiske items som det elegante Canada scarf, deres afslappede sweatshirts og deres nye linie: Blå Konst - Heriblandt finder du de tidløse Climb i Stay Black, Used Black, Mid Blue og mange flere. Selvfølgelig tilbyder vi også de mere skæve og særprægede styles til dem der tør. Vi vil gerne hylde brandets idé og være med til at kaste nyt lys over klassisk, skandinavisk minimalisme. Vi håber, at vi kan inspirere dig til det samme, hvad enten du besøger os her eller i vores butik i Aarhus C

Acne Studios Jeans | Acne Studios Jakker | Acne Studios Strik | Acne Studios Sko

Back to top