1 til 8 ud af 8

pr. side

1 til 8 ud af 8

pr. side

Det danske brand: Af Agger-Flachs

Bag tøjmærket Af Agger-Flachs står de to unge kvinder Kathrine Agger og Nanna Flachs. De mødte hinanden i 2006, hvor de begge arbejdede på et modemagasin. De fik et tæt samarbejde og venskab, og de både syede, designede og stylede sammen. De fik herefter idéen til at lave deres eget tøjmærke. De har begge en forkærlighed for den naturlige skønhed og det naturlige look – det gælder både med hensyn til tøj og make-up. Dette afspejles også i deres designs, da de fokuserer på rene linjer og kvalitet.

Det naturlige, skandinaviske look

I deres designs er der fokus på luksuriøse og naturlige materialer for at skabe produkter, som er holdbare og behagelige. Derudover tager de hver sæson udgangspunkt i en favorit fra tøjskabet, som de så genfortolker på en ny og interessant måde. Af Agger-Flachs forsøger hele tiden at forny sig og vil gerne bruge nye materialer hver sæson. De er begge vilde med det naturlige, skandinaviske look, hvilket de også trækker linjer til i deres designs. De har en intension om at skabe tøj, som man ikke kan undgå at elske grundet deres naturlige og behagelige look.

Tidsløse klassikere fra Af Agger-Flachs

Hos Stylepaste er vi vilde med Af Agger-Flachs. Deres klassiske designs passer perfekt ind i vores sortiment, hvor fællesnævneren nemlig er stilrene og æstetiske styles. Af Ager-Flachs ynder at producere tidsløse klassikere fremfor hurtige trends, hvilken også er en årsag til, man aldrig bliver træt af deres tøj. Det stilrene design og den enestående kvalitet gør, at deres styles både kan bruges nu, men også i lang tid fremover. De to designere bag har en særdeles fornuftig holdning til brugen af materialer – de tager nemlig ansvar for de materialer og produktionsmetoder, de bruger.

Køb Af Agger-Flachs hos Stylepaste

Hvis du, som os, er vilde med et naturligt og stilrent design, så er Af Agger-Flachs helt sikkert noget for dig. Fra dette brand får du tøj, som har et tidsløst look, en behagelig komfort og derudover er af lækre kvalitetsmaterialer, så det kan bruges i mange år frem. Af Agger-Flachs er til kvinden, der sætter pris på naturlighed, rene linjer og komfort, og derudover holdbarhed samt kvalitet. Hos Stylepaste har vi et udvalg af lækre produkter herfra, og du er mere end velkommen til at prøve deres styles i vores butik i Aarhus. De kan naturligvis også bestilles online her på vores website.

Back to top