Der er ingen produkter der matcher dit valg

Det danske brand AF Agger

Bag tøjmærket AF Agger står de to unge kvinder Kathrine Agger og Nanna Flachs. De mødte hinanden i 2006, hvor de begge arbejdede på et modemagasin. De fik et tæt samarbejde og venskab, syede, designede og stylede sammen. De fik idéen til at lave deres eget tøjmærke, funderet i en forkærlighed for den naturlige skønhed og det naturlige look. Deres designs har fokus på rene linjer og kvalitet.

Det naturlige, skandinaviske look

Luksus og naturlige materialer er ufravigelige krav når AF Agger skaber holdbare og behagelige styles. Hver sæson tager AF Agger udgangspunkt i en favorit fra klædeskabet, som de genfortolker på en ny og interessant måde. AF Agger forsøger hele tiden at forny sig og vil gerne bruge nye materialer hver sæson. De er begge vilde med det naturlige, skandinaviske look, hvilket de også trækker linjer til i deres designs. De har en intension om at skabe tøj, som man ikke kan undgå at elske grundet deres naturlige og behagelige look.

Tidsløse klassikere fra AF Agger

Hos Stylepaste er vi vilde med AF Agger. Deres klassiske designs passer perfekt ind i vores sortiment, hvor fællesnævneren nemlig er stilrene og æstetiske styles. AF Agger ynder at producere tidsløse klassikere fremfor hurtige trends, hvilken også er en årsag til, man aldrig bliver træt af deres tøj. Det stilrene design og den enestående kvalitet gør, at deres styles både kan bruges nu, men også i lang tid fremover. De to designere har en særdeles fornuftig holdning til brugen af materialer – de tager nemlig ansvar for de materialer og produktionsmetoder de bruger.

Køb AF Agger hos Stylepaste

Hvis du, som os, er vild med et naturligt og stilrent design, så er AF Agger helt sikkert noget for dig. Fra dette brand får du tøj, som har et tidsløst look, komfort og i lækre kvalitetsmaterialer, så det kan bruges i mange år frem. AF Agger er til kvinden, der sætter pris på naturlighed og rene linjer og derudover holdbarhed og kvalitet.
Hos Stylepaste har vi et udvalg af lækre AF Agger styles, og du er mere end velkommen til at prøve deres styles i vores butik i Aarhus C. De kan naturligvis også bestilles online her på vores website.

Back to top