1 til 13 ud af 13

pr. side

1 til 13 ud af 13

pr. side

ATP Atelier - Tidsløst italiensk håndværk.

Hos Stylepaste sælger vi ATP Atelier, til markedst bedste priser. Om du ønsker at købe den stilfulde Mei støvle, eller de populære Astrid sandaler, så har vi dem. Endda med dag til dag levering, og fri fragt over 400 kr. ATP Atelier står for alt det bedste Sverige og Italien sammen har at byde på, inden for klassiske støvler og sandaler til kvinder. Oplev hvordan gennemtænkt design med fokus på komfort, snoer sig omkring din fod, som en tætsiddende sok. Der er ingen kompromis fortaget, når ATP Atelier, designer og producere deres støvler og sandaler. Køb ATP Atelier hos Stylepaste og skab din egen unikke stil, blandt vores store udvalg af fashion til kvinder.

ATP Ateliers oprindelse.

En Italiensk kvinde og en svensk mand mødtes i 80'erne, i en butik i sverige. De var begge vilde med hinandens stil, og talte kun kort, før deres veje skiltes ad. De mødte først hinanden igen to årtier senere, i en lille by i Italien, hvor de brugte en lille måned sammen. Her begyndte de begge at arbejde på et værksted, hvor de begge lavede sandaler i italiensk læder. Det var her, ideen bag mærket opstod. Den dag idag produceres alle deres eksklusive sandaler og støvler stadig i hånden, i samme by, i Italien. Kvaliteten på læderet er indiskuterbart, og håndværket ses tydeligt på hver enkelt produkt de producere. Udseendet er minimalitisk, men alligevel formår hvert enkelt produkt at stjæle alt spotlight.

De skandinaviske lige linjer, kombineret med italiensk kvalitet er en fusion, uden sammenligning. Tag f.eks. den populære Astrid sandal, som repræsentere ideelogigen bag ATP Atelier. Forstil dig at du hopper i en let sommerkjole, solen skinner, og du har taget få af dine ynglings accessories på. Hertil vil ATP Atelier Carmen sandalen matche perfekt. Ingen tildækket fod, som ikke kan ånde. Bare frihed til fødderne i en minimaltisk, tidsløs sandal som vil din fod det bedste. Gør dine fødder en tjenste og køb dit fodtøj fra ATP Atelier - Dine fødder vil elske dig for det.

ATP Atelier Støvler | ATP Atelier Sandaler

Back to top