Der er ingen produkter der matcher dit valg

Klassisk og stilfuld kvindemode

Baum und Pferdgarten, en af dansk modes største succeser i nyere tid. Udvalget byder på mange eksklusive styles, der fusionerer kvalitet og æstetik. Mønster- og farvevalg i deres kollektioner er nøje udvalgt, og kvaliteten af deres produkter er et af deres primære fokus områder. Derfor får du noget iøjnefaldende, unikt fashion-wear der skiller sig ud fra mængden. Er du fashionista, og elsker smukke detaljer hvor hver enkelt syning og lynlås er gennemtænkt, så er Baum und Pferdgarten lige noget for dig. Shop Baum und Pferdgarten hos Stylepaste, til de skarpeste priser. Alt fra jakker, til kjoler og bukser. Med eksperimenterende looks og en klassisk tilgang til mode, skaber brandet en personlig, unik originalitet. De klassiske designs tages til nye højder med Baum und Pferdgartens unikke touch, som med garanti ville krydre din hverdag. I udsalgs-perioder kan du finde enkelte udvalgte styles i vores SALE kategori. 

Baum und Pferdgartens oprindelse.

Baum und Pferdgarten blev etableret af Rikke Baumgarten og Helle Hestehave i København i 1999. Brandets navn blev skabt som et humoristisk samspil mellem deres efternavne, og det reflekterer ligeledes den munterhed som afspejles i deres design. Siden begyndelsen i 1999 har de to kreative direktører konstant komplementeret og konkurreret i deres kollektioner, som er fuld af kontraster, stærke farver og uforglemmelige prints, som er en fundamental del af Baum und Pferdgartens DNA.
Mærket vandt i 2009 den Danske Fashion Award i kategorien, bedste danske brand. Siden har de vundet flere forskellige priser og arbejder fortsat på at eksperimentere og udvikle deres kollektioner, med udgangspunkt i deres ideologi. Designerduoen er kendt for ikke at gå på kompromis med kvalitet og æstetik - Den høje kvalitet reflekteres i materialerne, såvel som detaljerne i deres styles. Kollektionerne fra Baum und Pferdgarten giver kvinder en mulighed for at udtrykke sig selv, ved at tilbyde en kombination af klassiske og tidløse designs, som kan kombineres efter din personlige smag, eller lejlighed. Rikke Baumgarten og Helle Hestehave elsker at krydre deres produkter med en snært af ironi og humor, hvilket skaber deres signatur kollektioner.

Baum und Pferdgarten Cardigans | Baum und Pferdgarten Bukser | Baum und Pferdgarten Skjorter | Baum und Pferdgarten Jakker | Baum und Pferdgarten Skørter | Baum und Pferdgarten Kjoler

Back to top