1 vare(r)

pr. side

1 vare(r)

pr. side

Fonnesbech - Godt i innovativt design 

Fonnesbech blev re-lancheret i 2014. Oprindeligt blev Fonnesbech skabt af Anders Fonnesbech helt tilbage i 1847. Han solgte stof, tekstiler og strømpebånd. Senere da hans søn blev en del af virksomheden begyndte modetøjet at blomstre. De producerede deres eget tøj og egne accessories. I dag er Fonnesbechs designs en kombination mellem et stort arkiv af gamle designs og et innovativt udtryk. Fortiden og arven er fundamentet for Fonnesbech, som også ønsker at skabe sofistikeret og vedvarende design. Fonnesbechs DNA er baseret på tre nøgleord; korrekt fremstiling, høj præstation og elegance

Det innovative udtryk 

Fonnesbech handler om det innovative design, den historiske grundlæggelse og det vedvarende perspektiv. Disse tre faktorerer er med til at gøre Fonnesbech, så unikke som de er. De ønsker at skabe design til en smal og vedvarende garderobe. Fonnesbech er trætte af det uendelig forbrug og den måde vesten smider sin kultur væk - derfor skaber Fonnesbech et moderigtigt svar dertil. 

Hos Stylepaste forhandler vi Fonnesbech, da vi står inde for deres flotte og unikke design, i den bedste kvalitet. Fokus ligger på de bedst mulige materialer og arbejder med bæredygtighed på mange forskellige områder.  

 

Back to top