1 til 12 ud af 12

pr. side

1 til 12 ud af 12

pr. side

God kvalitet til overkommenlige priser

Hosbjerg blev skabt af Camilla Hosbjerg i år 2014, og er et meget nyt brand indenfor modeverdenen - Dermed ikke sagt at Hosbjerg ikke skal ses som en stærk konkurrent. Formålet med Hosbjergs designs, er at skabe styles i fantastisk kvalitet, men til overkommelige priser.
Hosbjergs kollektioner er baseret på minimalisme og rene linjer med inspiration fra arkitektur. Deres designs er en kombination af referencer fra den maskuline garderobe med et sporty, komfortablet design sammen med elegante detaljer, der understreger den moderne kvinde.  

Smukt design til flere sæsoner

Hosbjergs store fokus ligger på at skabe tidsløse designs, som vil forblive i garderoben gennem flere sæsoner. Det er især tydeligt i deres klassiske snit, og vigtigst af alt, de nøje udvalgte eksklusive materialer. Hos Stylepaste.com forhandler vi Hosbjergs designs, da vi tror på ideen om at skabe designs man vil tage på sæson efter sæson. Hos Stylepaste.com har vi et nøje udvalg af elegante toppe fra Hosbjerg, som med garanti vil blive en klassisk farvorit i din garderobe.

Back to top