Der er ingen produkter der matcher dit valg

Innovative designs fra J.W.Anderson

Det nytænkende brand J.W.Anderson blev grundlagt af den unge Jonathan Anderson. Han kommer fra Nordirland og dannede brandet i 2008. Jonathan Anderson fik hurtigt stor succes med sin første kollektion af accesories, hvorefter han allerede i 2008 var med til London Fashion Week. Hans design blev hurtigt kendt, og i dag er hans brand kendt som værende et af Londons mest nytænkende og innovative mærker. Han designer fortsat spændende kollektioner til både mænd og kvinder og har kun haft stigende succes. J.W.Anderson har udviklet sig til at være et populært internationalt brand, som endda har vundet priser til British Fashion Awards.

J.W.Anderson mikser det feminine og maskuline

Den stigende omtale og efterspørgsel har bredt sig både til resten af Europa, USA og Asien, hvor det er et anerkendt brand. Jonathan Andersons designs er både unikke og æstetiske, og så har de tankevækkende silhuetter. Mange af hans designs har en moderne fortolkning af det maskuline og feminine, som bliver blandet på kryds og tværs i spændende styles. Så hvad end du er til de feminine designs, de mere maskuline eller et cool og interessant miks, så har J.W.Anderson noget for dig! Det er selvfølgelig muligt at sammensætte de forskellige styles, som man vil for at skabe sit helt eget look.

J.W.Anderson: et efterspurgt design

Den unge Jonathan Anderson startede egentlig med at designe til mænd, men efter forespørgsler fra fans begyndte han i 2010 også at lave kollektioner til kvinder. Den stigende efterspørgsel fik også brandet Topshop til at starte et samarbejde med Jonathan Anderson i 2012. De lavede en limited edition af en kollektion, som blev udsolgt på blot én time! Hos Stylepaste vælger vi vores produkter med hjertet, og vi udvælger de mest inspirerende og progressive designere, da vi godt kan lide innovative produkter. Vi er især vilde med stilrene og æstetiske styles, hvilket også er en grund til, vi har valgt at have tøj fra J.W.Anderson.

Køb J.W.Anderson hos Stylepaste

Hos Stylepaste kan du både købe J.W.Anderson-styles her på vores webshop, men også i vores butik i Aarhus. Du kan bl.a. købe frakker, nederdele og clutches, som alle har det æstetiske som fællesnævner. Udover et iøjnefaldende design, så har J.W.Anderson også høj kvalitet. Hans produkter er nemlig lavet af kvalitetsmaterialer, så de både ser smukke ud og holder i lang tid. Du er mere end velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål angående vores produkter eller designere.

Back to top