1 til 23 ud af 23

pr. side

1 til 23 ud af 23

pr. side

Fra frisørsalon til modebutik

Det engelske tøjmærke, Joseph, opstod tilbage i 1972. Mærket blev grundlagt af den marokkansk-fødte Joseph Ettedgui, som sammen med sine brødre først havde en lille frisørsalon i Chealsea. Den nu afdøde Joseph havde en forkærlighed for mode, og han begyndte først at fremvise modetøj med sine brødre i deres frisørsalon. Dette gav ham blod på tanden, og han skabte en butik, som lignede et eksklusivt magasin mere end en tøjbutik. Der var fokus på nye stilarter og nye designere, og han skabte stor opmærksomhed om nye mærker som Kenzo og Castelbajac. Derudover var han den første til at sælge Prada i London!

Inspiration fra moden i Paris

Selv da Joseph skabte sit eget design af samme navn, fortsatte han med at fremvise andre designeres tøj. Hans butik var mødestedet for at udveksle ideer og inspiration for både designere, modeller og fotografer, hvilket det stadig er i dag. Joseph selv fandt bl.a. inspiration på sine rejser Paris, hvor han udforskede designere og nye kollektioner. I starten bestod hans designs af strikketrøjer, men senere udviklede det sig til også at omfatte alt andet tøj til kvinder, parfumer og meget mere.

Moderne og minimalistisk med Joseph

I dag ejes brandet af Louise Trotter, som også har stor succes med mærket. Hun har fokus på ready-to-wear-kolletioner, hvor der er lagt vægt på innovation og luksus. Kollektioner herfra bliver ved med at være spændende, nytænkende og kreative, så det aldrig bliver kedeligt. Joseph er især kendt for dets slanke og strømlinede design, som giver et klassisk og minimalistisk look. Louise Trotters designs har ydermere fokus på den stærke, uafhængige og arbejdsomme kvinde, som har det samme tøj på fra morgen til aften. Derudover er der et spændende miks mellem det feminine og maskuline.

Føl dig feminin med Joseph-designs

Hos Stylespaste vælger vi vores produkter med hjertet, fordi vi er vilde med det vintage, stilrene og iøjnefaldende look. Hos os kan du finde vores favoritter fra dette brand, som alle er lavet af lækre kvalitetsmaterialer, så de er behagelige at have på. Vi har både klassiske bukser, frakker, smukke skjorter i silke og meget mere. Vi kan stærkt anbefale styles fra Joseph, og med et stykkes tøj herfra er du garanteret at være med på den nyeste og mest innovative mode. Du er mere end velkommen til at kontakte os – enten her på siden eller i vores butik i Aarhus – hvis du har spørgsmål til vores styles.

Back to top