Der er ingen produkter der matcher dit valg

Fra frisørsalon til modebutik

Det engelske tøjmærke, Joseph, opstod tilbage i 1972. Mærket blev grundlagt af den marokkansk-fødte Joseph Ettedgui, som sammen med sine brødre havde en lille frisørsalon i Chealsea. Den nu afdøde Joseph havde en forkærlighed for mode, og han begyndte først at fremvise modetøj med sine brødre i deres frisørsalon. Han skabte en butik, som lignede et eksklusivt magasin mere end en tøjbutik. Der var fokus på nye stilarter og nye designere, og han skabte stor opmærksomhed på brands som Kenzo og Castelbajac. Derudover var han den første til at sælge Prada i London!

Inspiration fra moden i Paris

Joseph fortsatte med at fremvise andre designeres tøj. Hans butik var mødestedet for udveksling af ideer og inspiration for både designere, modeller og fotografer.
Joseph selv fandt bl.a. inspiration på sine rejser Paris, hvor han udforskede designere og nye kollektioner. I starten bestod hans designs af striktrøjer, men senere udviklede det sig til at omfatte alt andet tøj til kvinder, parfumer og meget mere.

Moderne og minimalistisk med Joseph

I dag ejes brandet af Louise Trotter, som har stor succes med brandet. Hun har fokus på ready-to-wear-kolletioner, hvor der er lagt vægt på innovation og luksus. Kollektioner er kontinuerligt spændende, nytænkende og kreative. Joseph er især kendt for sit slanke og strømlinede design, som giver et klassisk og minimalistisk look. Louise Trotters designs har fokus på den stærke, uafhængige og arbejdsomme kvinde, som har det samme tøj på fra morgen til aften. Et spændende miks mellem det feminine og maskuline.

Føl dig feminin med Joseph-designs

Hos os kan du finde vores favoritter fra dette Joseph, som alle er lavet af lækre kvalitetsmaterialer,.Vi har både klassiske bukser, frakker, smukke skjorter i silke og meget mere. Vi kan varmt anbefale styles fra Joseph, og med et item herfra er du garanteret den nyeste og mest innovative mode. Du er mere end velkommen til at kontakte os – enten her på siden eller i vores butik i Aarhus C – hvis du har spørgsmål til vores styles.

Back to top