Der er ingen produkter der matcher dit valg

Lovechild 1979

Bag tøjmærket Lovechild 1979 står de danske kvinder Katrine Rabjerg og Anne-Dorte Larsen, som også er grundlæggerne af mærket Nué Notes. De startede brandet Lovechild 1979 i 2009, fordi de havde en lyst til at arbejde med bedre og dyrere materialer og dermed skabe nogle mere luksuriøse designs med fokus på høj kvalitet. Deres inspiration kommer fra følelser samt de feminine og smukke detaljer. De finder dernæst også inspiration hos stærke kvinder, fordi de netop også vil designe tøj til stærke kvinder. Det feminine er i fokus, men de bliver samtidig også inspireret af det maskuline for at undgå alt for feminine styles.

Enkle designs fra Lovechild 1979

Årsagen til navnet på brandet er, at både Katrine Rabjerg og Anne-Dorte Larsen er født i 1979. De har begge en hengivenhed til kunst, mode og kultur, som derfor er deres Lovechild. Derudover har de begge haft en barndom med masser af kærlighed og øje for de mindre skønheder i livet. Med dette brand lægger de særligt vægt på enkeltheden og de små detaljer. Med deres designs har de ikke en intension om at sætte nye trends – deres styles kan bruges sæson efter sæson, og man skal føle sig godt tilpas deri.

Et miks af det feminine og maskuline

Det spændende miks mellem det feminine og maskuline ses bl.a. i deres skjorter og frakker og generelt i deres udskæringer – man behøver nemlig ikke at bære kjole for at være feminin. Ifølge Lovechild 1979 er det mindst ligeså feminint at bære en skjorte eller et jakkesæt – det er både selvstændigt og nutidigt. Hos Stylepaste har vi også en forkærlighed for æstetiske og stilrene look – Lovechild 1979 passer perfekt ind i vores stil, og vi er vilde med brandets øje for detaljer og enkelthed. Vi udvælger produkter med stor omhu, og vi er stolte af at have dette brand i vores sortiment.

Følelser og kærlighed bag Lovechild 1979

Hos Stylepaste har vi et forskelligartet udvalg af styles fra det populære brand. Du er mere end velkommen til at prøve produkterne i vores butik i Aarhus. De kan naturligvis også bestilles online her på vores website. Der er lagt følelser og kærlighed i ethvert design fra Lovechild 1979, så du kan føle dig godt tilpas. Med en style herfra er du garanteret et stilsikkert luksusprodukt, som er superbehageligt at have på, og som derudover holder i lang tid. Lovechild 1979 har styles til enhver kvinde!

Lovechild Kjoler

Back to top