1 vare(r)

pr. side

1 vare(r)

pr. side

Moderigtige & fodformede sko 

Det Aarhusianske brand NATURE designer moderige, men stadig fodformede sko. Alle NATURE sko er fodformede for den bedst mulige oplevelse af brugeren. Sålen på NATURE skoene er lavet af genbrugsmaterialer, og snørebåndende af gamle plastikflasker. Hos NATURE føler de et ansvar overfor at reduce de fodspor, der efterlades på jorden. NATURE er designet efter danske standarder, som står for enkelt design og funktionalitet. 

Glade fødder

NATURE sko er designet for at gøre fødderne glade. I "normale" sko er der sjældent plads til at fødderne kan være der - det er der i NATURE skoene. Derfor kan skoene bæres hele tiden, uden at få vabler. Ligeledes er skoene også super lette, åndbare, og samtidig fashionable.   
I og med at NATURE skoene er fodformet, må dine tæer gerne røre tå kappen. Da skoen er fodformet, er der ikke på samme måde brug for den ekstra 1 cm som i sko, der ikke er fodformede.

Hos Stylepaste.com er vi glade for at forhandle det Aarhusianske mærke NATURE, da vi ønsker at have glade fødder og samtidig tænker vi også på miljøet og bæredygtighed.  

Back to top