Der er ingen produkter der matcher dit valg

Danske Saks Potts

Hvis du er ude efter et design, som skiller sig ud fra det ordinære, så er Saks Potts helt sikkert noget for dig. Bag dette mærke står de danske, unge kvinder Cathrine Saks og Barbara Potts. Brandet er en ny spiller på banen, da det først blev dannet i 2014. De to unge kvinder har kendt hinanden siden børnehaven, hvilket bidrager til, at de har et supergodt samarbejde. Deres kreative sider ligger naturligt til dem grundet kreative familier, studie inden for design samt tidligere jobs inden for mode- og designbranchen.

Moderne pels

De to unge kvinder startede brandet, fordi de havde et ønske om at skabe noget kreativt og smukt. De startede derfor med at designe pelse til kvinder, da de også havde en vision om at gøre pels mere traditionelt og mere tilgængeligt. Saks Potts har på meget kort tid fået stor succes med deres interessante pelse – både nationalt og internationalt. De har især fået opmærksomhed fra det yngre publikum, som ellers ikke har brugt pels så meget tidligere. Til deres designs samler de inspiration fra forskellige steder: bl.a. den unge, moderne kultur, anderledes materialer, kunst og interessante farver.

Æstetiske pelse fra Saks Potts

Hos Stylepaste udvælger vi vores produkter med hjertet, og vi har en særlig forkærlighed for det æstetiske, stilrene og samtidig vintage look. Saks Potts passer perfekt ind i vores stil, da de også er optaget af det æstetiske og smukke design. Derudover har deres styles et spændende miks mellem det mangfoldige og det anderledes look, hvilket gør, at det både er smukt, men også interessant og afvigende fra det normale. Cathrine Saks og Barbara Potts kan begge lide at eksperimentere materialer og forskellige look, som har udviklet sig til deres farverige pelse, som både er smukke og kantede.

Saks Potts’ lækre kvalitet

Hvis du er ude efter en pels i lækker kvalitet og med et lækkert design, så vil du helt sikkert elske en pels fra Saks Potts. De ynder nemlig også at designe i en enestående kvalitet for at gøre det helt specielt. Med en pels fra Saks Potts er du garanteret en topkvalitet, et anderledes snit og et moderne udtryk. De er begge interesseret i, at man skal føle sig smuk og godt tilpas i deres styles. Du er mere end velkommen til at prøve et af Saks Potts’ designs i vores butik i Aarhus. De kan naturligvis også bestilles online her på vores website.

Back to top