Der er ingen produkter der matcher dit valg

Inspiration fra indfødte amerikanske indianere 

De For Sioux begyndte det hele i år 1954 med en ide om at skabe moccasins, de traditonelle og komfortable sko, som de Nordamerikanske indianere bar. I 1964 blev de kendte "Grasshopper" skabt, og fik meget hurtigt et internationalt gennembrud. Siden da har Grasshopper været et del af det officielle outfit for det tyske olympiske team.
Sious filosofi er et tilbyde sko med den perfekte pasform og en garanteret god komfort ved brug af kun de bedste materialer og high-tech produktion. Sioux skoene er designet til at holde mere end blot en sæson. De indfødte amerikanske indianere er stadig i dag en symbol for brandet - frihed, traditioner, håndværdsskab og et liv i harmoni med naturen.   

Moderne gengivelse og transformation af traditionelle designs

Da Grasshopper blev lancheret i 1954 gik der ikke lang tid før skoen det blev en sko der matchede dem nye moderne bevidsthed. Hurtigt blev skoen allemandseje.
Hos Stylepaste.com har vi et skønt udvalg af Grasshopper skoene i både ruskind og læder. Dine fødder vil elske dig for at investere i et par Grasshopper sko, som også vil holde mere end blot en sæson.  

Back to top