Der er ingen produkter der matcher dit valg

Passion for fremmedkultur og mode 

Det danske brand Sissel Edelbo har eksiteret siden 2004, og er skabt af Jeanne Sissel Thomsen og Christina Edelbo Pedersen. Begge kvinder har en kæmpe passion for fremmedkultur og mode, hvilket har været med til at skabe brandet Sissel Edelbo. Alle designs er produceret i Indien, et land som de to ejere finder ekstremt kulturrigt  og gæstfrit, hvilket har været en stor inspiration i forbindelse med deres arbejde. De to kvinders vision er at skabe unique designs lavet er smukke vintage saris og tilføre dem nyt liv og moderne snit og silhouetter. Hver eneste sari er valgt af enten den ene eller begge ejere, for at sikre de rigtige prints og farver.  

Moderne gengivelse og transformation af traditionelle designs

Sissel Edelbo er stolte over deres moderne gengivelse og transformation af traditionelle designs. Ved at genanvende de antikke saris er produktion også langt mere miljøvenlig. 
Hos Stylepaste.com har vi et nøje udvalg af smukke skjorter, kimononer, kjoler og hårbånd fra Sissel Edelbo. De smukke design og skønne mønstre passer perfekt ind i vores sortiment. 

Back to top