Der er ingen produkter der matcher dit valg

Japanske Toga Pulla

Bag brandet Toga Pulla står den japanske designer og stylist Yasuko Furuta. Hendes interesse for design begyndte, da hun studerede mode i Japan og efterfølgende i Paris. Ved siden af studiet lærte hun sig selv at designe, og i dag har hun stor succes og har vundet betydningsfulde awards. Til at starte med dannede hun i 1997 mærket Toga, hvilket hun efterfølgende udvidede med bl.a. Toga Pulla, som både har sko og tøj. Hun havde fart på, for 1997 var nemlig både året, hun færdiggjorde sit studie, samtidig med hun præsenterede sin første kollektion med mærket Toga.

Spændende støvler fra Toga Pulla

Allerede i 2001 præsenterede Yasuko Furuta sit første modeshow til Tokyo Fashion Week, hvilket hun også havde succes med. Derfor åbnede hun i 2004 sin første butik i Tokyo, og i dag findes der 30 Toga Pulla-butikker spredt over verden. Årsagen til den store succes kan findes i det spændende og anderledes design. Det er nemlig et miks mellem den japanske og vestlige stil. Dette giver et anderledes touch, og både tøj og støvler fra Toga Pulla har et unikt og futuristisk look. Med et sæt tøj eller et par støvler fra Toga Pulla får du både et moderne, men også anderledes og spændende look.

Toga Pullas gode kvalitet

Hos Stylepaste vælger vi vores produkter med hjertet for at sammensætte de designs, vi bedst kan lide. Vi har en forkærlighed for et vintage look, som dog stadig er nutidigt og iøjnefaldende. Vi mener, at Toga Pulla passer perfekt ind i vores stil og sortiment, da det er et progressivt design, som har noget æstetisk over sig. Hvis du køber et par støvler herfra, vil du blive overrasket over den lækre kvalitet. De har både et smukt design, men samtidig også en god kvalitet og komfort.

Toga Pulla-støvler hos Stylepaste

Vi hos Stylepaste kan i høj grad anbefale støvler fra dette brand. Du er mere end velkommen til at prøve et par i vores butik i Aarhus, men de kan selvfølgelig også bestilles her på vores website. Yasuko Furuta anerkendes for sine vintage elementer med cool print, moderne former og feminine udtryk. Den spændende kombination mellem det japanske og vestlige giver noget ekstra til dit look. Hvis du er vild med et vintage, æstetisk og unikt look, så er dette brand helt sikkert noget for dig. Kontakt os endelig, hvis du har spørgsmål til nogle af vores produkter.

Back to top